Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Έαν είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια στο Τ.Ε.Ι. Λαμίας μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος της παρέας μας και να βοηθήσεις στην δημιουργία μιας εναλλακτικής διασκέδασης στη Λαμία!

Τα μέλη του Συλλόγου μας δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν οποιαδήποτε χρηματική συνδρομή κατά την εγγραφή τους ή κατα την παραμονή τους ώς μέλη. Επίσης τα στοιχεία σας είναι για την εγγραφή στο Μητρώο Μελών του Συλλόγου και δεν πρόκειται να κοινοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς.


Αίτηση Εγγραφής Μέλους
Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Λαμίας

Με την αίτησή μου αυτή δηλώνω ότι αποδέχομαι τους σκοπούς* (αναφέρονται παρακάτω) του Συλλόγου και προσφέρομαι να εργαστώ για την πραγματοποίησή τους.

Όνομα:

Επώνυμο:

Όνομα Πατρός :

Ημερομηνία Γέννησης : Ημέρα Μήνας: Έτος:

Τόπος Γέννησης :

Διεύθυνση Κατοικίας:

Τόπος Κατοικίας:

Σχολή Τ.Ε.Ι. :

Αρ. Μητρώου Τ.Ε.Ι. :

Αρ. Δελτίου Ταυτότητας :

Τηλέφωνο:

Κινητό Τηλέφωνο :

Email:

Κωδικός:

Ενδιαφέροντα - Ενασχολήσεις:

Χρήσιμες Πληροφορίες:
. Εαν το Δ.Σ. απορρίψει την αίτησή σας αυτή ή μέσα σε 15 ημέρες από την υποβολή της δεν έχει γνωστοποιηθεί απόφαση του Δ.Σ. για απόρριψη της αίτησης σας, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην πρώτη Γ.Σ. και να ζητήσετε την εγγραφή σας.
. Τα μέλη του Συλλόγου δικαιούνται να αποχωρίσουν ελεύθερα από το Σύλλογο ζητώντας έγγραφα τη διαγραφή τους από το Δ.Σ.
. Σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. τα μέλη του Συλλόγου δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν οποιαδήποτε χρηματική συνδρομή.

*Σύμφωνα με το 2ο άρθρο του Καταστατικού του Συλλόγου, οι σκοποί του Συλλόγου είναι:
α) Η ποιοτική αναβάθμιση του τόπου, μέσω των ποικίλων πολιτιστικών (οικολογικών) εκδηλώσεων.
β) Η κατοχύρωση και παραγωγή των κοινωνικών και πολιτιστικών συμφερόντων των μελών του Συλλόγου με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας, ευθύνης, ευγενικής άμιλλας, και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, με βάση την αγάπη προς τους συνανθρώπους και τον σεβασμό προς την προσωπικότητα του ατόμου.
γ) Να γίνει ο φορέας της συλλογικής και υπεύθυνης μελέτης, προστασίας, υποστήριξης και προαγωγής των τοπικών προβλημάτων ώστε να συμβάλλει στην κοινωνική, εκπολιτιστική και καλλιτεχνική άνοδο του Τ.Ε.Ι. μας.
δ) Η συνεργασία με άλλες πολιτιστικές κινήσεις, επιστημονικούς οργανισμούς και γενικά με κάθε φορέα που επιδιώκει ίδιους σκοπούς. Η συμμετοχή σε ευρύτερες ενώσεις, ελληνικές ή διεθνείς, με απόφαση της Γ. Συνέλευσης.