Πληροφορίες
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μία ομάδα φοιτητών από όλες τις σχολές του Τ.Ε.Ι. από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι έχουμε πάθει αλλεργία στους ακατάπαυστους καφέδες, έχουμε αποσβολλωθεί από τα φωτορυθμικά των clubs και ταυτόχρονα έχουμε πιστεί οτι εαν δεν προσπαθήσουμε εμείς για το χώρο ( το ΤΕΙ και τη Λαμία ) που θα περάσουμε τουλάχιστον 4 χρόνια της ζωής μας δεν θα το κάνει κανείς.

Από την ίδρυση του συλλόγου το 1995 η λειτουργία του συλλόγου μας αλλάζει διαρκώς. Ελπίζουμε με την βοήθεια όλων να είμαστε ικανοί να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να μπορούμε να έχουμε μία πολύπλευρη παρουσία που θα δίνει ζωντάνια στην καθημερινότητα και θα ανοίγει πόρτες στις δημιουργικές και εναλλακτικές αναζητήσεις των φοιτητών.

Εάν έχεις ιδέες, ενδιαφέροντα και διάθεση θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε απο κοντά και να συνεργαστούμε για μια καλύτερη και πιο ποιοτική φοιτητική ζωή.

μας αξίζει!

Μπορείς να διαβάσεις το καταστατικό λειτουργίας μας εδώ.

Επίσης εαν είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια στο Τ.Ε.Ι. Λαμίας μπορείς να γίνεις μέλος μας με την αίτηση εγγραφής μέλους και να πάρεις τη διασκέδαση στα χέρια σου!

Εαν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Εαν πάλι δεν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς ενεργά αλλά θα ήθελες να ενημερώνεσαι για τις επικείμενες εκδηλώσεις / εκδρομές / ομάδες που οργανώνουμε μπορείς να γραφτείς στο newsletter μας.

Mέλη Διοικητικού Συμβουλίου όπως ορίστηκαν με τη Γ.Σ. της 6-5-2008:

Πρόεδρος: Γιώργος Τσιτσίας-Γεωργαντάς
Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Τσώτσης
Γραμματέας: Νικολέττα Σγουρίδη
Ταμίας : Ελευθερία Βλαχοπούλου
Μέλος : Κώστας Φωτιάδης