Εκδηλώσεις

...βρεθήκαμε στη Λαμία από διάφορα μέρη της Ελλάδας με σκοπό να σπουδάσουμε στο ΤΕΙ.

...μόνο αυτό;

Μέσα μας υπάρχει και η ανάγκη για διασκέδαση, ας μην κρυβόμαστε από τον εαυτό μας. Είμαστε νέοι και είναι φυσικό να μας απασχολούν και άλλα πράγματα εκτός από την "μελλοντική καριέρα" μας.

Όλοι θα θέλαμε το "τώρα" να είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον, πλούσιο σε γεγονότα, γνωριμίες και εμπειρίες και συνήθως γρήγορα απογοητευόμαστε από τις επιλογες που προσφέρονται στη Λαμία.

Μήπως δεν θα έπρεπε όμως να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους;

Στο κάτω κάτω οι ντόπιοι επιχειρηματίες θα ενδιαφερθούν προτίστως να βγάλουν λεφτά και όχι να ψυχαγωγήσουν εμάς όπως είναι και αναμενόμενο. Έπειτα, δεν μπορούν να ξέρουν τις ανάγκες μας, τη μουσική που προτιμάμε ή το στύλ που μας εκφράζει.

Στην πραγματικότητα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας απαγορεύει να οργανώνουμε εκδηλώσεις, συναυλίες και πάρτυ σύμφωνα με τα γούστα μας εφόσον δεν θίγουμε κανέναν - ίσα ίσα πιστεύουμε πως τέτοιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες σε μια πόλη με τόσο φοιτητικό κόσμο και νεολαία.

Ελπίζουμε πως η Διοίκηση του ΤΕΙ αλλά και ο Δήμος της Λαμίας κατανοούν τη θέλησή μας για πολιτιστικά δρώμενα και θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές μας. Μια ζωντανή πόλη με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας δεν είναι όνειρο μόνο των νέων αλλά και κάθε ανθρώπου με κοινωνικότητα και ευαισθησία.

Πιστεύουμε οτι όσο υπάρχει όρεξη και φαντασία πολλά μπορούν να συμβούν.. όπως να ανατραπεί το ρητό της σχέσης πολιτισμού και εθνικής οδού ( περνάνε και τα δύο ΕΞΩ από τη Λαμία) :)